BioMenü Bio Kendermag Fehérje Por 125 g
- Készlet: Nincs Raktáron
- Márka: BioMenü
- Cikkszám: 5999886305338
Internetes megrendelés esetén érvényes ár:
BioMenü Bio Kendermag fehérje por
A tömény fehérjeforrás! A kendermag fehérje por sokféle nélkülözhetetlen
növényi tápanyagot tartalmaz és növelheti a szellemi teljesítőképességet.
A cannabis sativa L magja,
a kendernek egy kábítószermentes kannabisz változata. Ez a figyelemre
méltó szuper élelmiszer kiváló fehérjeforrás, amely esszenciális
aminosavat tartalmaz. A kendermag optimális forrása a zsírsavaknak,
beleértve az omega 3-6-9-et és a létfontosságú ásványi anyagokat is. A
kendermag két fő fehérjéje az edesztin és az albumin. Ezek a kiváló
minőségű tároló fehérjék könnyen emészthetőek és táplálkozási
szempontból jelentős mennyiségű aminosavat tartalmaznak. A hagyományos
keleti orvostudomány és a klinikai vizsgálatok azonosították a
kendermagot funkcionális élelmiszerként és fontos élelmiszerforrásként. A
nyers kendermagok közül a legjobb minőségűeket kézzel válogatják ki,
majd 43°C-on préselik, hogy a kenderolajat a szilárd anyagoktól
elválasszák, majd pasztát képeznek belőle. Miután a paszta megszáradt,
ez lesz az alapja a kenderpornak. A kenderport a száltartalom
csökkentése érdekében szitálják, miközben megmarad a fehérje legtöbbje. A
bio kenderfehérje magas fehérjetartalmú, amely esszenciális
aminosavakat tartalmaz. Ritka az az élelmiszer, amelyben mind a 22
aminosavat megtaláljuk. Ez magába foglalja azt a 8-at is, amit a
szervezetünk önmagától nem tud termelni tehát táplálékokból kell
magunkhoz vennünk. Található még benne több antioxidáns, valamint
rengeteg vitamin és ásványi anyag. A kender fehérjéi a globuláris
fehérjék, az edesztin és az albumin. Magas fehérjetartalma miatt egyre
népszerűbb a sportemberek és az aktív életmódot folytatók között.
Jóváhagyott egészségügyi előnyök:
- a fáradtság és a fáradékonyság csökkentése
- elektrolit egyensúly és normális energiatermelő anyagcsere
- az idegrendszer normális működése
- normál izom funkció
- a sejtosztódás folyamata
- normális fehérje szintézis
- normális pszichológiai funkció
- a normál csontok fenntartása
- a normál fogak fenntartása
Javasolt felhasználás, adagolás: Egy evőkanál (20-30g) kender fehérje port vízbe, tejbe, gyümölcslébe vagy turmixba keverbe, naponta 2-3 alkalommal vagy ahogy szükséges. Hozzáadhatjuk desszertekhez vagy belefőzhetjük ételekbe, például kenyérbe.
Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől és nedvességtől védve