Biorganik Bio csicseriborsó A csicseriborsó vagy bagolyborsó egy Közép-Keletről származó hüvelyes. Fontos szerepet játszik a mediterráneum és India konyhaművészetében. Ebből készül például a nálunk is nagy népszerűségnek örvendő hummusz és a falafel is, de a csicseriborsó számos más ételhez is felha..
GreenMark Bio Csicseriborsó A bio csicseriborsó élelmi rost tartalmának köszönhetően kiválóan
alkalmas a székrekedés megelőzésére, illetve kezelésére. Rendszeres
fogyasztása esetén elérhetjük, hogy vér koleszterinszintünk csökkenjen,
így csökkenhet a szív-, és érrendszeri megbetegedések kialak..
Kíméletesen párolt csicseriborsót tartalmaz, mely azonnal fogyasztható. Ajánljuk salátákhoz, előételként, humusz, leves, falafel és mártogatós készítéséhez.Összetevők: csicseriborsó ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, víz, tengeri só. Bio termékEllenőrizte: IT-BIO-008, Tápérték 100 g termékre: Ene..