A bazsalikom egy olyan zöldfűszer, melynek levelei és hajtásai kitűnőek sajtokhoz, paradicsomhoz és mártásokhoz, hús- és halételekhez, illetve salátákhoz. Főtt ételekhez a főzés utolsó perceiben kell hozzáadni. Íze a legjobban citrommal és fokhagymával kombinálva érvényesül.Előnyös élettani hatásai:..
A bazsalikom egy olyan zöldfűszer, melynek levelei és hajtásai kitűnőek sajtokhoz, paradicsomhoz és mártásokhoz, hús- és halételekhez, illetve salátákhoz. Főtt ételekhez a főzés utolsó perceiben kell hozzáadni. Íze a legjobban citrommal és fokhagymával kombinálva érvényesül.Előnyös élettani hatásai:..
A bazsalikom egy olyan zöldfűszer, melynek levelei és hajtásai kitűnőek sajtokhoz, paradicsomhoz és mártásokhoz, hús- és halételekhez, illetve salátákhoz. Főtt ételekhez a főzés utolsó perceiben kell hozzáadni. Íze a legjobban citrommal és fokhagymával kombinálva érvényesül.Előnyös élettani hatásai:..