A hajdina - más néven pohánka, tatárka - a keserűfűfélék családjába tartozik. A hétköznapi életben mégis a gabonafélékhez sorolják, mert lisztes magját a búzához hasonlóan fogyasztják. Kellemesen fűszeres aromájú és különleges formájú növény, amely szinte a világ minden népének étrendjében felfedezh..
GreenMark Bio Hántolt Hajdina A hajdina magas szénhidrát-, fehérje-, ásványi anyag-, vitamin- és rosttartalma miatt is rendkívül értékes élelmiszer. Nagy mennyiségű, P vitaminnak is nevezett rutint is tartalmaz, melynek
egészségvédő hatása leginkább a szív-és érrendszer védelmében nyilvánul
meg,..
GreenMark Bio HajdinapehelyA hajdina magas szénhidrát-, fehérje-, ásványi anyag-, vitamin- és
rosttartalma miatt is rendkívül értékes élelmiszer. Nagy mennyiségű, P
vitaminnak is nevezett rutint is tartalmaz, melynek egészségvédő hatása
leginkább a szív-és érrendszer védelmében nyilvánul meg, ..
Naturmind HajdinaA hajdina
eredetileg Ázsia középső részéről származik. Hozzánk a népvándorlás
útján jutott el. A 20. század előtt főleg a szegényebb, földművelésből
élő rétegek fogyasztották, kása formájában, de később teljesen eltűnt az
étrendünkből. Csak az elmúlt pár évben kezdtük el újr..
Naturmind Pirított hajdinapehelyA hajdina
eredetileg Ázsia középső részéről származik. Hozzánk a népvándorlás
útján jutott el. A 20. század előtt főleg a szegényebb, földművelésből
élő rétegek fogyasztották, kása formájában, de később teljesen eltűnt az
étrendünkből. Csak az elmúlt pár évben..