Caleido Arabica & Zöldkávé 100 g
- Készlet: Raktáron
- Márka: Caleido
- Cikkszám: 5999886305017
Internetes megrendelés esetén érvényes ár:
Caleido Arabica & Zöldkávé
Kiváló minőségű, természetes 100% arabica instant (azonnal oldódó) kávé, 20% zöld kávé kivonat 50% klorogénsav tartalommal.
- A
pörköletlen szemek antioxidáns tartalma igen magas, így hatékonyan
képes megerősíteni az immunrendszert. A nyers kávébab több mint 1000
antioxidánst tartalmaz, de emellett egy olyan fehérjét is tartalmaz, ami
ténylegesen véd a cukorbetegség kialakulásával szemben.
- Kiváló minőségű, természetes, 100% arabica instant kávé
- ECOCERT által tanúsított
- A zöld kávé frissít, élénkít és fogyaszt!
- Klorogénsavat tartalmaz, ez segít lebontani a zsírokat, illetve megakadályozza hogy a szénhidrát zsírrá alakuljon át
- A zöld kávé főként azoknak jelenthet nagy segítséget a klorogénsav tartalom miatt, akik keveset esznek mégis híznak
- A zöld kávé küzd a lassú anyagcsere ellen, javítja a sejtek mikro-keringését
- Felfrissít, élénkít, aktivizál, mert koffein is van benne, de ez nem ugyanaz a koffein, mint amit a fekete kávéban találunk. A fekete kávéban található koffein csak rövid távra aktivizálja a szervezetet és hirtelen, a zöld kávéban található koffein pedig lassan és hosszabb időre éri el ugyanezt a hatást
20% zöldkávé kivonatot tartalmaz, 50%
klorogénsav-tartalommal. Ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív
élettani hatásaiban is kiváló. Egészséges hatását a zöld kávé kivonatnak
köszönheti. A zöld kávé klorogénsav tartalmának köszönhetően csökkenti a
bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, valamint antioxidánsként tartják
számon.
A zöld kávébab a nevét
természetesen a színéről kapta. Az ízletes kávé élvezete
mellett zsírégető és antioxidáns hatása van, csökkenti az éhségérzetet
és energikus lesz tőle egész nap, anélkül, hogy megdobogtatná a szívét. A
zöld kávé a koffeintartalmának köszönhetően felfrissít, élénkít,
aktivizál, pedig a benne található koffein nem ugyanaz, mint ami a
feketekávéban található. A fekete kávé más összetételű koffeintartalma
csak rövidtávra és hirtelen aktivizálja a szervezetet, a zöld kávéban
található koffein azonban lassan és hosszabb időre éri el ugyanezt a
hatást.
A zöld kávéban nagy
mennyiségben van jelen a klorogénsav, viszont a fekete kávéban ez az
anyag csak kis százalékban fordul elő, hiszen a pörkölés során ez az
anyag lebomlik. Az University of California jelentése szerint a zöld
kávébabban 34,5-41,5 mg klorogénsav található meg grammonként, míg a
kávészemek pörkölése után (230 fokon 12 percen át) csaknem felére
csökkenti ezt a mennyiséget.
Zöldkávé, vagy ahogyan a világban nevezik: a Coffea robusta. Trópusi,
5-6 méter magas cserje vagy fa, melynek magjából készült italt
fogyasztjuk. A coffea robusta a Coffea canephora egyik változata.
Termőhelyei főként az Elefántcsont part, Kamerun, Uganda és Angola.
Termesztése még Ázsiában és Óceániában is igen elterjedt.
Felhasználás: Egy
teáskanálnyi mennyiséget öntsön egy csészébe, adjon hozzá forró vizet
és keverje össze, ízesítse kedve szerint. Naponta 2x, főétkezések után
ajánljuk, igény szerint nyírfacukorral, fruktózzal vagy steviával
édesítve.
Figyelmeztetés: Ha Ön terhes, szoptat, beteg,
vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt
bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott a az
étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász
szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az
étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges
életmódot.