Flavin77 Cyto Bioflavonoid Szirup 250 ml
- Készlet: Raktáron
- Márka: Vita Crystal
- Cikkszám: 5999567720917
Internetes megrendelés esetén érvényes ár:
Növelt hatóanyag tartalom.Korszerű technológiával készült új Flavin77! A világ egyik legszélesebb
spektrumú flavonoid készítménye! Egymilliószoros felületi aktivitás!Több ezer éves tradícionális gyógyászat növényei és a XXI. század
technológiája tökéletes ötvözete, egyik legszélesebb flavonoid
spektruma!
Mik azok a Flavonoidok?
A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai
hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve
zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények
saját védelmük érdekében termelik.A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő-
és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel.
Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az
érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a
trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma
elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak
folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid)
szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők,
a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek
kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással
rendelkeznek.
Mióta ismerjük a Flavonoidokat?
1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki,
hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin)
csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását
(áteresztőképességét), ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el.
Azóta a tudomány több ezer hasonló vegyületet izolált.
Mire jók a Flavonoidok?
A flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes
csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását. Támogatják a
védekező rendszer optimális működését.A vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a
keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket
a szabadgyökök romboló hatásától.
Flavin77 Cyto ital:
Egyedi védett recept alapján a Flavin7 fogyasztási tapasztalata, a
flavonoidok publikált orvosi- klinikai humán daganatkutatások
eredményeit legszélesebb körben összegzett kutatás alapján elkészített
termék. Kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal és antioxidáns
kapacitással. Kontrollált pro-oxidáns.A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek használata egy-egy betegség
megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX. század közepéig szinte
egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei között. Ez a
gyógyszeripar felemelkedésével megszűnt, ám szerencsére az elmúlt 20-30
évben az emberek újra kezdik felfedezni az organikus szerek hasznosságát
a korszerű terápia eszközeként.A Flavin77 egy olyan különleges magas minőségű készítmény, amely
tervezésénél két dolgot vettünk figyelembe. Elsőként kiválogattuk a
gyógynövényvilág élettani szempontból leghatékonyabb fajait, majd éveken
át tartó kísérletek eredményeképpen sikerült nano méretűre őrülni.
Ezáltal az emberi test számára jótékony esszenciák felületaktivitását
egymilliószorosára növeltük. Így a hatóanyagok (vitaminok, flavonoidok,
aminosavak) felszívódását óriási mértékben sikerült megemelni. Nem
utolsó sorban meg kell említeni, hogy kóstoláskor a tradícionális
kiszerelésnél megszokott csokoládé íz helyett, egy exkluzív zamatos
gyümölcsízzel fogunk találkozni, ami az összetevők sokszínűségéből és a
különleges nano-őrlésből fakad.A Flavin77 Cyto növényi flavonoidok, enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra,
lucernacsíra) kiemelten szinergista hatású, daganatellenes komplexe,
megnövelt hatóanyagtartlommal.A flavonoidok hatása nagy segítséget nyújthat daganatos betegeknek, a
hagyományos kezelések kiegészítéseként, kemoterápia mellékhatásainak
csökkentésére, a daganatos betegségek megelőzésére.A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere
termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak. A
flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns
hatással rendelkeznek. (Az antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek
az instabil oxidánsokhoz kötődnek és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat
mindig is összefüggésbe hozták a rákkal és a korai öregedéssel.)A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai
és laboratóriumi vizsgálat igazolja.
Mit kell tudni az Enzimekről?
- Olyan fehérjék, melyek a szervezetben lezajló kémiai reakciók
sebességét fokozzák (katalizálják).
- Háromezer enzimet fedeztek fel az emberi szervezetben.
- Egyetlen perc alatt az enzimek 36 millió biokémiai folyamatban vesznek
részt.
- Születésnél már rendelkezünk egy adott mennyiséggel, ám utána, csakúgy
mint a vitaminokat, folyamatosan pótolnunk kell.
- Ám a vitaminokkal ellentétben, az enzimeket csak élő szervezet tudja
létrehozni.
- A legkitűnőbb enzimforrásunk a növényi csírák.A pici magból, a nedvesség és a meleg hatására, óriási energiával tör
elő az új élet. A magok egy növény felneveléséhez szükséges hatalmas
mennyiségű enzimet tartalmaznak, amely csírázáskor még inkább
felszaporodik!
Egészségünk múlik azon hogy van-e elegendő enzim a szervezetünkben!
A gyógykezelések, a hiányos táplálkozás, és a betegségek is óriási
mennyiséget emésztenek fel enzim-háztartásunkból, így idővel az
egyensúly megbomlik, a szervezet egyre jobban ki van téve a súlyos
betegségeknek.A csíra tartalmazza az összes szükséges alkotóelemet, amire a
szervezetnek szüksége van az egészséghez. Mikor a magból csíra lesz,
C-vitamin tartalma a 27-szeresére duzzad, karotin tartalma 2 órai
csírázás után mintegy 200%-al, B-vitamin tartalmuk 50%-al, E-vitamin
tartalmuk 120%-al nő.
A biocsírák 25%-al több energiát tartalmaznak mint a hús, de nem
hízlalnak.
Összetevők:
Szűrt-tisztított víz, 77 fajta jelentős polifenol/flavonoid tartalommal
rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek ,
levelek (lásd a doboz oldalán), Stevia (Steviol-glikozid), meggyszár,
búzacsíra szárítmány, brokkolicsíra szárítmány, lucernacsíra szárítmány,
tea poliphenol (EGCG), Kamilla virág kivonat (Apigenin), Máriatövis
kivonat (Sylimarin), Polygonum cuspidatum gyökér (Resveratrol).
- Meggyszár: Erősíthetik a szívműködést, valamint lehetséges infarktust megelőző hatását sem utasíthatjuk el.
- Stevia: Néhány dán és brazil tanulmány szerint a 2-es típusú cukorbetegség ellen is ígéretes, szabályozza az inzulinszintet. Más tanulmányok vérnyomáscsökkentő, hasnyálmirigy-segítő hatásairól számolnak be, valamint bizonyos ásványianyag tartalma sem mellékes (cink, rutin, magnézium, vas, stb.). A stevia meggátolja sok káros baktérium, valamint több vírus szaporodását, így hatékonyan alkalmazható megfázás, influenza és szájfertőzés ellen is.
- Búzacsíra: Már az ókori Egyiptomban is használták, valamint a népgyógyászat is ismerte roboráló, erősítő, méregtelenítő és daganatellenes hatását.Brokkolicsíra: Hidrokinonglükozid tartalma megakadályozhatja a rák kialakulását és növekedését, leghatásosabb növényként említik a vastagbél- és a gyomorrák legyőzésében, kiemelkedően fontos szerepe lehet a prosztata-, végbél-, nyelőcső-, tüdő- valamint hólyagrák legyőzésében is.
- Lucernacsíra: Növényi ösztrogén tartalma segíthet a mellrák megelőzésében, vastagbélgyulladásban szenvedők gyógytápláléka.
- Apigenin: Gátolja a béldaganatok és rosszindulatú bélpolipok kiújulását.
- Sylimarin: A sylimarin hozzájárulhat a máj egészségének fenntartásához. Gátolhatja egyes tumorfajták degenerált sejtjeinek osztódását, és áttétképző tulajdonságukat.
- Resveratrol: Klinikai vizsgálatok és népegészségügyi adatok bizonyítják, a rezveratrol és a bioflavonoidok érrendszerre gyakorolt kedvező és rákellenes hatásait.
- Gyümölcsök: Alma, bodza, borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj, fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis, kökény, narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj.
- Virágok: Akácvirág, bodzavirág, búzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág, komlóvirág, kökényvirág, körömvirág, levendula, mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, rózsaszirom, sáfrányos szeklice.
- Magvak: Ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó mag, tökmag, vörös szőlőmag.
- Gyógyfüvek: Apróbojtorján, aranyvesszőfű, cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvos pemetefű, szagosmügefű.
- Fűszerek: Bazsalikom levél, fahéj kéreg, kakukkfű, koriander mag, oregano levél, rozmaring levél, zöld tea, szegfűszeg virágbimbó.
- Gyökerek: Cékla, csicsóka, édesgyökér, fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér.
- Levelek: Borsmenta, csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya.
Polifenol/flavonoid tartalom: 60 000 mg/l.
Javasolt fogyasztás: 10 ml/nap, max. 20 ml/naponta.
Tárolás:
10-20 C között, felbontás után hűtőben tárolandó. Kérjük, ne egyen vagy
igyon bele, külön pohárba töltse ki az elfogyasztani kívánt mennyiséget.
Figyelmeztetés: Tartósítószert nem tartalmaz, ezért az üvegben a szájban található
emésztést segítő anyagoktól erjedés kezdődhet. Kisgyermekektől elzárva
tartandó.