Barion Pixel
test222
Menü
Kosár

GyógylábbelikA márkanév, a Batz papucs 20 éve a kényelmi lábbelit jelenti a hazai piacon.
A modellek a kényelemről, a komfortról, a tartósságról szólnak, és arról, hogy különböző igényű vásárlóknak is tudjunk megfelelő, a mindennapokat megkönnyítő női papucsokat, cipőket kínálni. A márka nevének hallatán elsőre sokaknak az ikonikus fehér klumpa jut eszébe – jogosan, hiszen a márka zászlóshajó terméke a zárt Batz papucs, mely vásárlóink egyik nagy kedvence. A zárt és nyitott kényelmi lábbelik mellett szerencsére egyre több utcai cipő, mokaszin, balettcipő, szandál, sőt, már csizma is található a Batz termékek között.

Kiknek készítjük a gondos munkával előállított Batz lábbeliket?
Mindenkinek, akinek fontos a kényelem, és az, hogy egész nap jól érezze magát a bőrében. Legyen szó papucsról, utcai cipőről, szandálról, női vagy férfi lábbeliről, a mi célunk ez: megkönnyíteni vásárlóink hétköznapjait azáltal, hogy a Batz lábbelikbe bújtatva könnyebbnek érezzenek minden egyes lépést, és minden egyes napot. Ezt is jelenti egy minőségi Batz papucs. Manufaktúránk legfontosabb jellemzői közé tartozik, hogy válogatott minőségű alapanyagokból, magas színvonalon, magasan képzett szakemberek által, jó minőségű, tartós kényelmi lábbeliket gyárt és forgalmaz. A logisztikai központ Pomázon található, míg a gyártás túlnyomórészt Gyomaendrődön zajlik. A modellek gyártása szigorúan ellenőrzött körülmények között történik, és a lábbelik készítése legalább 30-50 munkafolyamatból áll. A termékek válogatott minőségű bőrből készülnek kézi varrással. Ez, valamint a hőlégkamrás formarögzítés biztosítja a kimagasló minőséget.

A lábbelik további fontos jellemzője az anatómiai kialakítás.
Mit jelent ez pontosan? Nagyon röviden: a láb anatómiáját követő eljárás. Az anatómiai kialakítás figyelembe veszi és követi a láb anatómiáját, szem előtt tartva a csontozatok, szalagok, izomzatok együttes jellemzőit. Így lesznek valóban igényre szabottak és kényelmesek a lábbelik. Az anatómiai kialakítás során az adott sarokmagassághoz a láb boltozatainak megfelelő alátámasztást biztosítunk. Egy lapos sarkú papucsnál ez azt jelenti, hogy a boltozatemelők magasabbak, míg a magasabb sarokmagasságú papucsoknál a boltozatok alacsonyabbak és elnyújtottabbak.


Márka: Batz Cikkszám: BATZ_3BCS_FEHER
Batz 3BCS női papucs fehér színben. 100% valódi bőr felsőrésszel és bőrbarát nanosilver talpbéléssel készült kényelmi modell. Anatómiai kialakítású, perem nélküli, párnázott talpszerkezete maximális kényelmet biztosít a lábnak. Három csatos pántjának köszönhetően a papucs bősége mindenhol tökéletese..
16,990 Ft
Nettó ár:13,378 Ft
Márka: Batz Cikkszám: BATZ_BALI_PIROS
Batz Bali női papucs piros színben. Pillekönnyű viselet azoknak, akik bütyöktől, vagy más lábdeformitástól szenvednek, és végre azt szeretnék, hogy ne fájjon a lábuk. Zárt és nagyon kényelmes kézműves bőr papucs, anatómiai kialakítással. Puha bőr és szuperrugalmas textil kombinációjából készítettük ..
22,990 Ft
Nettó ár:18,102 Ft
Márka: Batz Cikkszám: BATZ_BORI_ARANY
Batz Bori női papucs arany mix változatban. Hatalmas kedvenc, az egyik legsikeresebb Batz modell. Nem csoda: pillekönnyű, rugalmas kialakítású, extra flexibilis talpszerkezettel ellátott, nagyon kényelmes papucs. Mintha semmi sem lenne az Ön lábán, annyira komfortos. 2 darab, állítható pánt gondosko..
23,990 Ft
Nettó ár:18,890 Ft
Márka: Batz Cikkszám: BATZ_ELENA_FEHER
Batz Elena női klumpa fehér színben: szuperkényelmes és csinos darab, nőies formák és felsőfokú komfort egyszerre. Válogatott minőségű valódi bőrből készült, cserélhető talpbetéttel és a már jól megszokott anatómiai kialakítással, hogy Önnek tényleg 100%-ban kellemes viselet legyen minden eg..
23,990 Ft
Nettó ár:18,890 Ft
Márka: Batz Cikkszám: BATZ_ELENA_FEKETE
Batz Elena női klumpa fekete színben: szuperkényelmes és csinos darab, nőies formák és felsőfokú komfort egyszerre. Válogatott minőségű valódi bőrből készült, cserélhető talpbetéttel és a már jól megszokott anatómiai kialakítással, hogy Önnek tényleg 100%-ban kellemes viselet legyen minden egyes lép..
23,990 Ft
Nettó ár:18,890 Ft
Márka: Batz Cikkszám: BATZ_EMILIA_ROZSASZIN
Batz Emilia női papucs rózsaszínben. Divatos kockás minta a pántokon – ez teszi esztétikussá ezt a modellt. Ám az előnyök sora itt még nem ér véget: nagyon könnyű darabról van szó, rugalmas talpszerkezete és állítható 2 pántja garantálja a tökéletes komfortot. Bármilyen lábfejre kiválóan idomul, a m..
22,990 Ft
Nettó ár:18,102 Ft
Márka: Batz Cikkszám: BATZ_ERIK_FEKETE
Batz Erik férfi papucs fekete színben. Mellébeszélés helyett jöjjenek a tények: nagyon kényelmes, teljesen újszerű Batz modell a férfi papucsok sorában. Két fontos termékjellemző, amitől tényleg nagyon komfortosra sikerült ez a lábbeli. Cserélhető talpbetétes modellről van szó, így mindenki abszolút..
18,990 Ft
Nettó ár:14,953 Ft
Márka: Batz Cikkszám: BATZ_EVELIN_FEHER
Batz Evelin női papucs fehér színben. Kiváló minőségű, valóban kényelmes viselet, egyrészt az anatómiai kialakítású, cserélhető talpbetétnek, másrészt az állítható tépőzáras pántoknak köszönhetően. Ön is szeretni fogja ezt a papucsot, ha az átlagnál szélesebb lába van, és igényli a stabil tartást. A..
20,990 Ft
Nettó ár:16,528 Ft
Márka: Batz Cikkszám: BATZ_FC02_CAMEL
Batz FC02 női papucs camel színben. Kényelmes, klasszikus, hosszú távon is számíthat rá az ember. Már több, mint 10 éve gyártjuk ezt a Batz modellt, folyamatosan fejlesztjük, tesszük egyre jobbá, és még komfortosabbá. Miért szeretik annyira a Batz vásárlók? Mert anatómiai kialakítása nagyban megkönn..
19,990 Ft
Nettó ár:15,740 Ft
Márka: Batz Cikkszám: BATZ_FC02_FEHER
Batz FC02 női papucs fehérben. Tradicionális, több mint 10 éve gyártott, folyamatosan fejlesztett 100% valódi bőr papucs. Anatómiai kialakítású talpszerkezete maximális kényelmet biztosít a lábnak. 2 db állítható, csatos pántjának köszönhetően bősége széles tartományban állítható, szinte bármilyen l..
19,990 Ft
Nettó ár:15,740 Ft
Márka: Batz Cikkszám: BATZ_FC06_FEHER
Batz FC06 női papucs fehér színben. 2 db állítható tépőzáras pánttal idomul bármilyen lábfejre. Felsőrésze 100% valódi bőr felhasználásával, kézi varrással készül. Extra puha, kényelmes, géltechnológiás talpszerkezete pihenteti a lábat akár egész napos használat mellett is. Több színben is e..
23,990 Ft
Nettó ár:18,890 Ft
Márka: Batz Cikkszám: BATZ_FC06_PIROS
Batz FC06 női papucs piros színben. 2 db állítható tépőzáras pánttal idomul bármilyen lábfejre. Felsőrésze 100% valódi bőr felhasználásával, kézi varrással készül. Extra puha, kényelmes, géltechnológiás talpszerkezete pihenteti a lábat akár egésznapos használat mellett is. Több színben is elérhető. ..
23,990 Ft
Nettó ár:18,890 Ft
Márka: Batz Cikkszám: BATZ_FC10_FEHER
Batz FC10 női klumpa fehér színben. A Batz klumpák klasszikus darabja, a manufaktúra “zászlóshajója”, csak jót tudunk mondani róla. Ideális viselet Önnek, ha állómunkát végez, mert estére sem fogja fájlalni lábait. Könnyű viselet, a vajpuha bőr szinte simogatja bőrét, a benne lévő – egyébként könnyű..
23,990 Ft
Nettó ár:18,890 Ft
Márka: Batz Cikkszám: BATZ_FC10_PIROS
Batz FC10 női klumpa piros színben. A Batz klumpák klasszikus darabja, a manufaktúra “zászlóshajója”, csak jót tudunk mondani róla. Ideális viselet Önnek, ha állómunkát végez, mert estére sem fogja fájlalni lábait. Könnyű viselet, a vajpuha bőr szinte simogatja bőrét, a benne lévő – egyébkén..
23,990 Ft
Nettó ár:18,890 Ft
Márka: Batz Cikkszám: BATZ_FLOWER_FEHER
Batz Flower női papucs fehérben. 100% valódi bőr felsőrésszel készült női klumpa. Anatómiai kialakítású párnázott talpszerkezete maximális kényelmet biztosít a lábnak. A talpbélés marhabőrből készült, mely maximálisan elszívja az esetleges lábizzadás során keletkező nedvességet. Két színben, fehérbe..
17,990 Ft
Nettó ár:14,165 Ft
Márka: Batz Cikkszám: BATZ_FLOWER_FEKETE
Batz Flower női papucs fekete színben. 100% valódi bőr felsőrésszel készült női klumpa. Anatómiai kialakítású párnázott talpszerkezete maximális kényelmet biztosít a lábnak. A talpbélés marhabőrből készült, mely maximálisan elszívja az esetleges lábizzadás során keletkező nedvességet. Két színben, f..
17,990 Ft
Nettó ár:14,165 Ft
Tételek: 1 - 16 / 31 (2 oldal)
Árukereső.hu Árukereső.hu
Olcsóbbat.hu