Barion Pixel
test222
Menü
Kosár

Rólunk

Üdvözöljük Webáruházunkban!


Azért hoztuk létre a LinaBIO.hu webáruházat, mert úgy gondoljuk, hogy a tudatos táplálkozás és tudatos élet nagyon fontos a mai világban, nem csak a családunknak, de környezetünknek és kedvenceinknek is. Manapság (szerencsére) kis kedvenceinket is családtagként szeretjük, vigyázunk rájuk, ezért az egész család, így ők is a legjobbat érdemlik.

Hippokratész a bölcs filozófus és az orvostudomány atyjának híres mondása:
„A táplálékod legyen az orvosságod és az orvosságod a táplálékod legyen.”


Egy kis történelem:
A növények gyógyászati ​​felhasználása olyan régi, mint az emberi civilizáció. A gyógynövényeket évezredek óta használják a világ különféle kultúráiban biztonságos terápiás módszerként. Őseink valószínűleg táplálék kutatás során, véletlenül fedezték fel azoknak a növényeknek a kedvező hatását, amit orvosságként is használni kezdtek, de ember az állatoktól is tanult.  Megfigyelték, hogy egy-egy növény milyen hatással volt az állatokra, és felismerték mely növények mérgezőek. Ilyen például a kávé, amit a kecskék fedeztek fel, vagy Afrikában például a gnú, vagy az antilop, ha megsebesül, a sebét sós vizű tóban “kezeli”. A majmok gyógyító érzéke a legfejlettebb: maguk húzzák ki a talpukból a tüskét, ha náthásak, fűcsomót dugnak az orrukba, és hatására tüsszögni kezdenek, azzal tisztul a váladéktól. És még számtalan ilyen példa létezik. Már az Iceman Ötzi személyes tárgyaiban is találtak gyógynövényeket. Időszámításunk előtt 1550-ben az ókori egyiptomiak megírták az Ebers Papyrust, amely több mint 850 növényi gyógyszerről tartalmaz információkat, köztük a fokhagymáról, a borókáról, a kannabiszról, a ricinusbabról és az aloéról. A legkorábbi szanszkrit írások, mint például a Rig Veda és az Atharva Veda, a legkorábbi elérhető dokumentumok, amelyek az Ayurveda rendszer alapját képező orvosi ismereteket részletezik. Az indiai gyógyászatban például már 2000 éve is gyógyítottak állatok. A görög civilizáció a tudomány és a filozófia korszaka volt. A görögök méltó hozzájárulást nyújtottak a gyógyszerészetben, különösen a fitopharma gyógyszerekben. De szót ejthetnénk akár a több ezeréves hagyománnyal bíró kínai gyógyászatról, aromaterápiáról vagy a homeopátiáról is.

Arra az elhatározásra jutottunk, hogy készítünk egy olyan webáruházat, ahol összekötjük a táplálékkiegészítőket, bio-, öko-, reform-élelmiszereket, natúr kozmetikumokat és környezetbarát tisztítószereket a prémium minőségű állat eledelekkel, valamint számukra kifejlesztett kozmetikumokkal és táplálékkiegészítőkkel, hogy valóban az egész családnak segíthessünk megőrizni az egészségét a természet csodás gyógyító erejével.

Minden egy helyen:
Igyekszünk széles palettát kínálni minden tudatos vásárlónak és tudatos gazdinak egyaránt, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő termékeket. Folyamatosan bővülő kínálatunk mellet blogunk és termék tanácsadásunk segíthet kiválasztani a megfelelő készítményeket.

Rengeteg tervünk van:
Igyekszünk kapacitásunkhoz mérten mindenkinek segíteni. A jövőben szeretnénk támogatni alapítványokat és állatmenhelyeket, ezenfelül szeretnénk tanácsadásainkat is szélesíteni, mert a filozófiánk, hogy:

"A legnagyobb sikereket akkor fogjuk elérni, amikor képessé válunk arra, hogy másokon segítsünk.” Charles Francis Haanel

Fontos megjegyeznünk:
Természetesen nem vagyunk az orvostudomány ellen, hiszen rengeteget dolgoznak azért, hogy segíteni tudjanak, inkább szeretnénk kiegészíteni a természet adta lehetőségekkel, amiket most kezdünk újra felfedezni.

Két gondolattal zárnánk a bemutatkozásunkat:
„Minden méreg és semmi nincs méreg nélkül, csupán a mennyiségtől függ, hogy valami mérgező-e, vagy sem.” Paracelsus
„Fontos, hogy tudd, mikor segíthetsz és hogyan segíthetsz, és mikor egyiket sem tudod, fontos, hogy ne okozz kárt.”


További kellemes böngészést, olvasást és vásárlást kívánunk!

LinaBIO csapata

Árukereső.hu Árukereső.hu
Olcsóbbat.hu