Biomenü bio perui kakaó massza tallér Antioxidáns, hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez. Egy igazán egészséges csokoládé és tökéletes süteményekhez vagy önmagában való fogyasztásra is.Jó közérzetet, frissességet biztosítTámogatja az egészséges szív-és érrendszertCsökkenteni a depressziótStr..
BioMenü bio zúzott kakaóbab perui A természetes csokoládé chips. A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és
szerotonin tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A
Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és
aztékok szent fája. A kakaóbab ..
Éden Prémium Agar-agarZselatin újragondolva: Az állati eredetű zselatint teljes mértékben helyettesíti, annak növényi alternatívája. Tengeri moszatokból készül, melyet megszárítanak, extrahálnak, majd mechanikai úton préselnek, és finom porrá őrölnek. A kíméletes eljárás során az algában lévő ásvány..
Éden Prémium C-vitamin por: AszkorbinsavAz aszkorbinsav por a C-vitamin legtisztább koncentrált formája. A
szervezet nem tárolja a C-vitamint, hanem azonnal felhasználja azt,
ezért rendszeres bevitel javasolt. Tökéletesen felszívódó, kizárólag
gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagokból.Felhasznál..
GreenMark Bio Kakaó A bio kakaó amellett, hogy elvarázsol íz-és illatélményével több
szempontból is pozitív hatást gyakorol szervezetünkre. A kakaó első számú
magnézium forrás, melynek jótékony hatását számos tudományos kutatás
alátámasztja. Emellett nagyobb mennyiségben tartalmaz rezet, foszf..
GreenMark Bio Kakaó A nyers kakaópor nagyszerű egészségügyi előnyöket kínál az emberi szervezet számára, tartalmazza azt a hangulatjavítót is, amit boldogság molekulának hívnak. Tökéletes alapanyaga a süteményeknek.Összetevők: kakaópor* 100% *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termé..
Naturmind AszkorbinsavAz aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi
étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. A
C-vitamin gyorsan kiürül a szervezetből, mivel vízoldékony vitamin,
ezért folyamatosan pótolnunk kell. Felhasználása: Az aszkorbinsav felhasz..
Naturmind AszkorbinsavAz aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi
étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. A
C-vitamin gyorsan kiürül a szervezetből, mivel vízoldékony vitamin,
ezért folyamatosan pótolnunk kell. Felhasználása: Az aszkorbinsav felhasz..
Naturmind Étkezési szódabikarbónaAz étkezési szódabikarbóna, vagy más néven nátrium-hidrogén-karbonát rendkívül széles körben használható a háztartásban:
- jól használható süteményekhez, tésztákhoz sütőpor helyett,
- vÍzben oldva, belsőleg fogyasztva erősen lúgosító hatású, nagyszerű segítő gy..
Naturmind KarobporA termést tisztítás után megszárítják (150 percen át, 90 Celsius fokon), majd leőrlik és kiszerelik.
Felhasználása: a reformkonyha a kakaó
helyettesítésére használja, mivel arra színében és állagában nagyon
hasonlít, ugyanakkor egészségesebb. Az íze édesebb, mint a kakaóé. Nem..
Naturmind KarobporA termést tisztítás után megszárítják (150 percen át, 90 Celsius fokon), majd leőrlik és kiszerelik.
Felhasználása: a reformkonyha a kakaó
helyettesítésére használja, mivel arra színében és állagában nagyon
hasonlít, ugyanakkor egészségesebb. Az íze édesebb, mint a kakaóé. Nem..
Nem véletlenül volt a vanília az egyik legdrágább egzotikus fűszer: a vanillint, gyantát, vanillinsavat tartalmazó fűszer adja meg seregnyi édesség aromáját, de használják a kozmetikai és a gyógyszeriparban is. Mexikóban már az őslakó aztékok kedvelték, teaszerű italt főztek belőle, és csokoládét is..