Menü
Kosár

LinaBIO Füvészkertje Életmód Magazin és Blog RSS Feed

21 ápr. 7 kiváló vízhajtó hatású növény
zetim 0 116
A nyár közeledtével egyre aktuálisabb a vízhajtás kérdése. A vízhajtók segítenek a testnek megszabadulni a fölösleges folyadéktól, főleg a víztől és a nátriumtól, mivel stimulálja ..
18 ápr. Az aromaterápia története röviden
zetim 0 56
Az aromaterápia egy holisztikus gyógykezelés, amelynek során természetes növényi kivonatokat használnak az egészség és a jólét elősegítésére. Az aromaterápiát évszázadok óta gyakor..
17 ápr. Mi a migrén és mit tehetünk?
zetim 0 64
Az emberek már hosszú ideje szenvednek migréntől. Babiloni Kr. E. 3000-ből származó írásokban, a mai tapasztalthoz hasonló klinikai tünetek írnak le. A migrén egy erős fejfájás, am..
16 ápr. Dr. Chen Patika - Természetesen egészség
zetim 0 37
Több mint 20 éve a fogyasztók bizalmában. A kulcsszó a betegségmegelőzés, vagyis a prevenció.A Dr. Chen Patika termékeket a holisztikus szemlélet alapján fejlesztették ki, mert mél..
13 ápr. Sütés nélküli Brownie energia golyók
zetim 0 126
Ezek az 5 összetevőből álló Brownie energia golyók vegán és gluténmentesek. Tökéletes, gyors és egészséges reggeli vagy csemege, ami 10 perc alatt sütés nélkül kész van és az íze a..
12 ápr. Spirulina alga jótékony hatásai
zetim 0 264
Ez a kék-zöld mikroalga egy édesvízi növény, de édes és sós vízben egyaránt képes növekedni. Ma az egyik legkutatottabb növény a chlorella mellett. A spirulina az egész világon nő,..
11 ápr. Hippokratész 5 szabálya, amik a mai napig érvényesek
zetim 0 383
Hippokratész Kr.e. 460 körül született Kos szigetén, Görögországban. Ő lett az orvostudomány alapítója és korának legnagyobb orvosa.Orvosi gyakorlatát a megfigyelésekre és az ember..
10 ápr. GAL termékcsalád
zetim 0 79
Alapos kutatás, környezettudatosság és innováció. Természetesség és hatékonyság jellemzi a GAL termékeit.A cég alapítóinak eredeti motivációja az volt, hogy Családtagjaik, Barátaik..
09 ápr. Chlorella alga jótékony hatásai
zetim 0 123
A Chlorella egysejtű, zöld édesvízi alga. Az egész növényt táplálékkiegészítők és gyógyszerek készítésére használják. Több mint 30 különböző faj létezik, de két fajtát - a Chlorel..
05 ápr. A húsvéti nyuszi története
zetim 0 45
A húsvéti nyuszi elengedhetetlen része az ünnepi élménynek. A legtöbb család úgy ünnepel, hogy húsvéti kosarakat ad a gyerekeknek, részt vesznek húsvéti tojásvadászatokban, húsvé..
04 ápr. Maradjunk Húsvétkor is formában
zetim 0 62
Kr. u. 325-ben a nikaiai zsinat kimondta, hogy a húsvét a tavaszi napéjegyenlőség (március 21.) utáni első holdtöltét követő vasárnap. A húsvét az év legfontosabb keresztény ünnepe..
03 ápr. Fűszeres ördögtojások
zetim 0 111
Könnyű és gyors ünnepi előétel, mindössze alacsony kalória és szénhidrát tartalommal. Hozzávalók 12 nagy tojás, keményre főzve és pucolva ¼ csésze sima zsírmentes görög joghurt 2 e..
Tételek: 1 - 12 / 85 (8 oldal)
Webáruházunk a biztonságos használat mellett a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat (sütiket) használ. További Információk