Barion Pixel
test222
Menü
Kosár

Flavin 7 Artemisinin Kapszula 30 db

Flavin 7 Artemisinin Kapszula 30 db
Új
Flavin 7 Artemisinin Kapszula 30 db
  • Készlet: Raktáron
  • Márka: Vita Crystal
  • Cikkszám: 5999567720009
Megtekintve: 31
12,496 Ft
Nettó ár: 9,839 Ft
Ár hűségpontokban: 124
Biztonságos vásárlás
A Barion segítségével

Internetes megrendelés esetén érvényes ár:

Fedezze fel a Flavin Artemisinin kapszula erejét, amely egyedülálló összetevőivel és hatásmechanizmusával kiemelkedő támogatást nyújt az egészségének. Ez a különleges formula alapvető összetevők kombinációját kínálja, amelyek között megtalálható a flavin, valamint az artemisinin, amelyek tökéletes összhangban működnek egymással.

A Flavin Artemisinin kapszula legfontosabb jellemzői:
- Flavin: A flavin az egyik legfontosabb összetevője ennek a különleges formulának. Ez az antioxidáns erős védelmet nyújt a sejtek számára a káros szabad gyökök ellen, így hozzájárulva az egészséges sejtműködéshez és az immunrendszer megfelelő működéséhez.
- Artemisinin: Az artemisinin egy jól ismert összetevő a természetes gyógymódok világában. Ez a növényi kivonat erős antiparazitikus és immunmoduláló tulajdonságokkal rendelkezik, így segítve a szervezetet a káros paraziták és más kórokozók elleni küzdelemben.

A Flavin7 Artemisinin kapszula a természet egyik legértékesebb ajándékának, az Egynári üröm (Artemisia annua) növényének legaktívabb összetevőjével, az artemisininnel, büszkélkedik. Ez a különleges készítmény rendkívüli potenciállal rendelkezik, nem csak a daganatos betegségek megelőzésében, hanem számos más egészségügyi kihívás kezelésében is. Ismerjük meg a Flavin7 Artemisinin kapszula kivételes tulajdonságait és előnyeit!

Az artemisinin a természetes gyógynövény, az Egynyári üröm legértékesebb bioaktív összetevője. Ez a vegyület kivételes képességgel bír a programozott sejthalál (apoptózis) beindításában, különösen a daganatos sejtek esetében. Ezenkívül az artemisinin antiparazitikus tulajdonságai miatt eredetileg malária kezelésére használták Kínában.

1. Daganatmegelőzés: Az artemisinin a daganatos sejtekre kifejtett hatásaival hozzájárulhat a daganatok kialakulásának megelőzéséhez, így növelve a betegségekkel szembeni védelmet.

2. Sejthalál Beindítása: A programozott sejthalál beindítása segít megszabadulni a sérült, potenciálisan káros sejtektől, elősegítve az egészséges szövetek regenerációját.

3. Antiparazitikus Hatás: Az artemisinin eredeti felhasználása, a malária kezelése során szerzett ismertség, és továbbra is hatékonyan alkalmazható paraziták elleni védelemben.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
Árukereső.hu Árukereső.hu
Olcsóbbat.hu