Barion Pixel
test222
Menü
Kosár

Napfényvitamin L. rhamnosus CCFM1119® Plus Probiotikum Kapszula 60 db

Napfényvitamin L. rhamnosus CCFM1119® Plus Probiotikum Kapszula 60 db
Új
Napfényvitamin L. rhamnosus CCFM1119® Plus Probiotikum Kapszula 60 db
Megtekintve: 24
8,385 Ft
Nettó ár: 6,602 Ft
Ár hűségpontokban: 83
Biztonságos vásárlás
A Barion segítségével

Internetes megrendelés esetén érvényes ár:

Új Napfényvitamin L. rhamnosus CCFM1119® Plus Probiotikum kapszula a korábbi Gastrobalance Probiotikum kapszula helyett.

Szabadalommal védett élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő, mely speciális Lactobacillus rhamnosus jótékony bélbaktérium tartalma révén segíthet a jobb életminőség és megfelelő közérzet elérésében.

Ellensúlyozhatja a gyomorban létrejövő Helicobacter pylori túlsúlyt.

Európában is egyedülálló módon a L. rhamnosus jótékony baktérium az ún. VPro® 5 technológiának köszönhetően egy öt rétegű mikrokapszulába zárva sértetlenül jut el rendeltetési helyére. A speciális Lactobacillus rhamnosus CCFM1119 mögött álló szabadalom és az egyedülálló mikrokapszulázott előállítási módszer szavatolja hatékonyságát és előnyét számos hazai élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítővel szemben.

Mikrokapszulába zárt ötszörös védelemmel ellátott VPro® 5 gyártási technológia a maximális hatékonyságért!
A termékben található speciális L. rhamnosus bélbaktériumok egy öt rétegű mikrokapszulába zárva védelmet élveznek számos olyan környezeti tényezővel szemben (gyomorsav, epesavak, enzimek), melyekkel a gyomor- és bélrendszerben találkozhatnak és jelentős mértékben lecsökkenthetik a céljukhoz elérő aktív, életképes baktériumok számát. Ez az egyedülálló gyártási technológia szavatolja, hogy a lehető legmagasabb arányban legyenek képesek kifejteni jótékony hatásaikat az alkalmazott törzsek.

A CCFM1119-es törzsről tudományos szempontból
A mikrobiommal kapcsolatos kutatások lehetővé tették, hogy egyes nemzetközi cégek olyan jótékony törzseket fejlesszenek ki, amelyek vagy bizonyos megbetegedések esetén alkalmazhatóak specifikus kiegészítőként az életminőség javítása érdekében vagy magát a betegséget okozó kórokozókkal szemben lépnek fel. Alapvetően maga az egészséges és ép mikrobiom is egyfajta védőpajzs, mely kordában tartja a bélrendszerben a patogén törzseket, táplálja és segíti a bélnyálkahártya egészséges működését, barrier funkciójának fenntartását, ezáltal számos akut és krónikus elváltozástól óv meg minket. Egy ilyen klinikai vizsgálattal is rendelkező fejlesztés a Lactobacillus rhamnosus CCFM1119 jótékony baktérium, melyet kifejezetten a H. pylori eltolódás miatt kialakult tápcsatornai tünetek mérséklésére és a Helicobacter pylori számának csökkentésére hoztak létre.

Az anti-Helicobacter pylori hatású speciális L. rhamnosus a VPro® 5 gyártási technológiának köszönhetően a gyomor erősen savas közegében is ki tudja fejteni áldásos hatásait. A lactobacillus olyan anyagokat termel, melyek gátolják a H. pylori megtapadását a gyomor- és bélfalon, akadályozva ezzel a kolonizációját, túlszaporodását a gasztrointesztinumban. Jól ismert tény, hogy a H. pylori egyensúly megbomlása, a baktérium fokozott működése számos krónikus gyomorbántalom közvetlen oka. A kutatás során kiderült, hogy a H. pylori szabályozásán keresztül a komplett bélflóra egyensúlyra is képes hatás gyakorolni a L. rhamnosus erre a célra kifejlesztett változata (kedvezően befolyásolta a Parasutterella, a Lachnospiraceae, valamint a Erysipelotrichaeae törzsek számának alakulását). A vizsgálat során 10 milliárdos csíraszámban 4 héten keresztül napi szinten alkalmazva szignifikánsan javította a panaszos emberek életminőségét, közérzetét gyomorfekély, gastritis és egyéb krónikus gyomorbántalmak esetén.

A GSRS a gyomor-bélrendszeri tünetek súlyosságának és gyakoriságának fontos mutatója klinikai betegeknél (jelen esetben az igazolt, tünetes H. pylori fertőzöttek körében). Minél alacsonyabb ez a pontszám, annál enyhébbek a tünetek. A kezelés előtti GSRS mindkét csoportban 6,00 felett volt, és nem volt szignifikáns különbség a két csoport között. A Lactobacillus rhamnosus egy hónapos szedése után nem volt változás a GSRS terén a placebo csoportban (5,15 ± 1,35), míg a CCFM1119 törzzsel kezelt csoportban a pontszám 2,27-re csökkent, a tünetek jelentős javulásával. A kísérleti eredmények azt mutatják, hogy a Lactobacillus rhamnosus CCFM1119 javítja a gyomor-bélrendszeri tüneteket, ami összefüggésben állhat a Lactobacillus fogyasztása utáni H. pylori kolonizáció csökkenésével.
"Clinical efficacy evaluation of Lactobacillus rhamnosus JS-SZ-2-1 against Helicobacter pylori infection. Food and Fermentation Industries, 2020. Zhang M., Zhai Q., Zhao J., Zhang H., Chen W."

Az  L. rhamnosus CCFM1119® előnyei
- Szabadalommal védett speciális L. rhamnosus jótékony baktériumot tartalmaz
- VPro® 5 gyártási technológia révén a lehető legmagasabb arányban hasznosulnak a jótékony baktériumok
- GMP minősítésű üzemben előállított magyar étrend-kiegészítő
- Kiváló minőségű GOS (galakto-oligoszacharid) rostokat is tartalmaz
- A gyártási folyamat során előforduló keresztszennyeződésektől mentes, azaz adalékanyag-, glutén-, hozzáadott cukor-, laktóz-, GMO-, kukorica-, szója-, tejfehérje-, színezékektől mentes készítmény
- Hisztamin intoleranciával élők is fogyaszthatják

Összetevők: Lactobacillus rhamnosus, GOS (galakto-oligoszacharid rostok), HPMC cellulóz kapszulahéj (gyomorsaválló)

Aktív összetevők     1 kapszulában C.F.U.
Lactobacillus rhamnosus     10 milliárd
GOS (galakto-oligoszacharid)     280 mg
C.F.U.: az élő baktériumok mennyisége

Alkalmazás: Napi 1 kapszula (négy héten át majd két, három hét szünet után ismételhető a kúra igény szerint). A napi adagot ne lépje túl!

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve, gyermekek elől gondosan elzárva

OGYÉI notifikációs szám: 31087/2023

A termék étrend-kiegészítő, mely nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
Árukereső.hu Árukereső.hu
Olcsóbbat.hu