Barion Pixel
test222
Menü
Kosár

Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma Kapszula 30 db

Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma Kapszula 30 db
Megéri Top Márka -15 %
Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma Kapszula 30 db
  • Készlet: Raktáron
  • Márka: Natur Tanya
  • Cikkszám: 5999565081638
Megtekintve: 9363
3,299 Ft
3,899 Ft
Nettó ár: 2,598 Ft
Ár hűségpontokban: 35
Biztonságos vásárlás
A Barion segítségével

Internetes megrendelés esetén érvényes ár:

800mg, standardizált fekete fokhagyma kivonat, növényi kapszulatokban, szagtalan, kellemetlen utóíz nélkül, a szív és az immunrendszer normál működéséért a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért.

Mi a különbség a fokhagyma és a fekete fokhagyma között?
A fekete fokhagymát a friss fokhagymából fermentálják. Az eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehéres színe, barnás-fekete színre, csípős íze édeskés-sós ízvilágba fordul át, míg a szúrós szagért felelős összetevők eltűnnek és egy szagtalan kivonat keletkezik. De a legfontosabb változás a hatóanyag tartalom! – a nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében jelentős mértékben megnő az antioxidáns tartalom (allicin tartalma a folyamat során átalakul antioxidáns vegyületekké, amilyen a bioaktív alkaloidok és flavonoidok) és a biológiai aktivitás. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva. 5 terület, ahol segít a fermentált fekete fokhagyma!

1. Természetes immuntámogató az allergiától az autoimmun panaszokon át, az akut fertőzésekig.

2. Jót tesz a szívnek, a vérnyomásnak és érrendszernek, csökkenti a magas koleszterin és triglicerid szintet.

3. Segít csökkenteni a gyulladást, javít a kognitív funkciókon, memórián és küzd a demencia ellen.

4. Szabályozza a vércukorszintet és hozzájárul a cukorbetegség szövődményeinek megelőzéséhez.

5. Hozzájárul a hasi zsír és a hasi körtérfogat csökkentéséhez az elhízás és májpanaszok kiegészítő kezeléséhez.

Vegán készítmény, gluténmentes termék, mesterséges tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül.

Több, mint fokhagyma!
A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete fokhagymát a friss fokhagymá­ból állítjuk elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehé­res színe, és barnás-fekete árnyalatot ölt. Míg csípős íze, édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül.

A nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan nem-enzi­matikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás hátterében állnak. A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb körben jelennek meg.

A fermentált fekete fokhagyma élettani hatásai
A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete fokhagymában található meg jelentős mennyiségben.

Kiknek ajánljuk a Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma terméket?
• rendszeresen dohányzó személyeknek
• cukorbetegeknek
• azoknak, akik nem szeretik a nyers fokhagyma ízét
• azoknak, akik vegán, koncentrált fokhagyma kivonattal szeretnék kiegészíteni étrendjüket
• azoknak, akik támogatni szeretnék a szívük és az immunrendszerük egészségét
• azoknak, akik ügyelnek a megfelelő koleszterinszintükre

Összetevők: fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum L.) gumó kivonat- standardizált S-allil-cisztein tartalommal, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz). *2 növényi kapszulában

Adagolási javaslat: Napi 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve.

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.

Hatóanyag a napi adagban

1 kapszulában

2 kapszulában

Fermentált fekete fokhagyma kivonat

         amelyből standardizált S-allil-cisztein

400 mg

400 mcg

800 mg

800 mcg


A termék gyártója a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő, illetve ISO 22000 rendszer szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart fenn.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék 3 éves kortól alkalmazható. A termék vérhígítók melletti használatával kapcsolatban konzultájon kezelőorvosával! A termék alkalmazható cukorbetegség esetén. A termék alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

OGYÉI ny.sz: 25901/2021
100%-ban Magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!


Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
Árukereső.hu Árukereső.hu
Olcsóbbat.hu