Barion Pixel
test222
Menü
Kosár

Vibe Uno De Gato Macskakarom Kapszula 100 db

Vibe Uno De Gato Macskakarom Kapszula 100 db
-8 %
Vibe Uno De Gato Macskakarom Kapszula 100 db
  • Készlet: Raktáron
  • Márka: Vibe
  • Cikkszám: 7757310287920
Megtekintve: 570
7,295 Ft
7,895 Ft
Nettó ár: 5,744 Ft
Ár hűségpontokban: 60
Biztonságos vásárlás
A Barion segítségével

A Macskakarom, perui népszerű nevén "Una de Gato" az Amazonas menti őserdőkben élő nagyméretű cserje. A nevét a levelek alatt található karomszerű képződményről nyerte. Az Ashaninka indián törzs a cserjét évezredeken át hagyományos gyógyítható módszerük részeként használta és csodanövénynek tekinti.

A szervezet védekezőképességét növeli, a mozgásszervi betegségekben kifejtett hatását orvosi vizsgálat eredménye igazolja. A nemzetközi szakirodalomban több tudományos munka, illetve embereken végzett klinikai vizsgálatok és a laboratóriumok az Uncaria Tomentosa aktív összetevőiben az alábbi 3 területen mutattak ki komoly gyógyhatású tulajdonságokat: gyulladásgátló tulajdonságok aktív fagocitózis (fehér vérsejtek aktivizálása) citosztatikus tulajdonságok (daganatgátló) A fenti tulajdonságokkal a macskakarom kiváló gyógyászati növény. Patológiás esetekben, mint a reuma, artritis, alkalmazható. Erősítheti az immunrendszert azáltal, hogy növelheti a leukociták (fehér vértestek) számát, ezen kívül gátolja a tumorsejtek szaporodását.

Az OÉTI Szakértői Testület Tudományos állásfoglalása: A Macskakarom (Uncariae tomentosae) kéreg, illetve az abból előállított készítmények (kivonatok), olyan hatással bírnak, melyeknek orvosi felügyelet mellett betegségek kezelésében van jelentőségük. (úgy, mint gyulladáscsökkentő hatás, daganatok elleni hatás, immunológiai hatás)

Tulajdonság: Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Az asaninka indiánok (Peru) természet-gyógyászati ismeretei és orvosi vizsgálatok alapján lassítja, ill. leállítja a mozgásszervi gyulladásos folyamatot.

Mi a kapszula hatóanyaga?
Egy kapszula tartalma 150 mg Uncariae tomentosae cortex (macskakarom kéreg) finomra őrölt pora.

Mit tartalmaz még a kapszula?
Nem tartalmaz egyéb segédanyagokat.

Mikor ajánlott a kapszula szedése?
Mozgásszervi betegségek tüneteinek csökkentésére önmagában ill. a gyógyszeres kezelés kiegészítésére.
A szervezet védekező képességének növelésére kiegészítő terápiaként.

Mikor nem szabad a kapszulát szedni?
Ne szedje a készítményt, ha a hatóanyaggal v. a zselatinnal szembeni túlérzékenysége van.
Gyomor-bélrendszeri betegségek (gyomor-, nyombélfekély gyanúja, ill. a már kialakult tünetek valamint az emésztőrendszer gyulladásos folyamatainak ( vérző fekély felmaródás)
fennállásakor szintén ne szedje a kapszulát.

Mit kell tudnia a kapszula szedés megkezdése előtt?
Győződjön meg arról, hogy a fentebbiekben leírt betegségek közül Ön egyikben sem szenved, még azok gyanúja sem áll fent.

Vibe Uno De Gato Macskakarom Kapszula 100 db
Gyermekek csak 3 éves kor felett szedhetik a kapszulát.
 
Szedhető-e a kapszula más szerekkel együtt?
Nem ismeretes a kérdésre vonatkozó adat.
 
Mit kell megfontolnia terhesség és szoptatás ideje alatt?
Ezen élethelyzetekben történő alkalmazásra vonatkozó adatok nem állnak rendelkezésre.
Terhes ill. szoptatós anyák a kapszulát ne szedjék.
 
Gépjárművezetésre, gépkezelői tevékenységre kifejt-e hatást a készítmény?

Erre vonatkozó adatok nem ismertek, ezért ezen tevékenységet folytatók óvatosan (kis adagban) kezdjék el a kapszula szedését.
 
Hogyan és mikor kell a kapszulát beszedni?
A kapszulát főétkezések után 30 perc múlva, bőséges folyadékkal kell bevenni.
 
Mi az ajánlott adag?
Felnőtteknek 3x2 kapszula, gyermekeknek gyermekeknek (3-12 éves kor között) 3x1 kapszula a főétkezések után 30 perccel, bő folyadékkal bevéve.

Egyéb tudnivaló:
Alkalmazás során gyomor-bélrendszeri panaszok előfordulhatnak (gyomortáji fájdalom, hasmenés, puffadás, székrekedés) A készítményt javasolt kúra szerűen fogyasztani. Egy kúra javasolt időtartama 3-6 hónap, amely 2-3 hét szünet után ismételhető.

Tárolás: legfeljebb 25oC-on tartandó

Figyelmeztetés: Mielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen a mellékelt betegtájékoztatót! E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban, elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet. Gyermekek csak 3 éves kortól szedhetik a kapszulát. A kapszula más egyéb szerekkel együtt történő szedésére nincsenek adatok. Várandós, vagy szoptatós anyák nem szedhetik! Gyermekek elől gondosan el kell zárni!

Nyilvántartási szám: OGYI-771/2000

Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Rica Vital Kft., 1116 Budapest, Fehérvári út 144.

Gyártó: Hersil S.A.Laboratoriois, Lima (Peru)

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

 

#ilovegifts

Tekintse meg folyamatosan bővülő karácsonyi választékunkat!

Webáruházunk a biztonságos használat mellett a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat (sütiket) használ. További Információk
Árukereső.hu Árukereső.hu