Barion Pixel
test222
Menü
Kosár

WTN I3K Komplex Kapszula 60 db

WTN I3K Komplex Kapszula 60 db
Új
WTN I3K Komplex Kapszula 60 db
Megtekintve: 25
8,999 Ft
Nettó ár: 7,086 Ft
Ár hűségpontokban: 89
Biztonságos vásárlás
A Barion segítségével

Internetes megrendelés esetén érvényes ár:

Hatékonyabb ösztrogén- és toxinbontás.Segítségedre lehet az ösztrogének és méreganyagok lebontásában.

Milyen esetekben használd?

Hasznos lehet számodra, ha egészségügyi problémáid vannak a túlzott ösztrogéntöbblet miatt. A mióma, az endometriózis állapota vagy a premenstruációs szindróma (PMS) mind az ösztrogén túlzott jelenlétére utalhat.

Ha igazoltan magas az ösztrogénszinted és emiatt támogatnád a májad méregtelenítő munkáját, akkor a WTN I3K a jó választás, ugyanis összetevői hozzájárulhatnak a szervezeted számára káros anyagok, illetve a többletösztrogén lebontásához. Emellett kiegészül olyan hatóanyagokkal is, amelyek a lebontott toxinok kiürítését segítik elő a májon és a vesén keresztül.

Miben előremutató a WTN I3K, más, hasonló célú termékekhez képest?
    Jóval szélesebb hatásspektrummal rendelkezik, mint pl. az azonos problémafókuszú, monokomponensű, csak indol-3-karbinolt tartalmazó készítmények.
    Hatóanyagai együttesen csökkenthetik a vérben keringő ösztrogén szintjét az ösztrogénlebontó folyamatok támogatása révén.
    Összetevői különböző módon óvhatják az ösztrogénérzékeny szöveteket, antiösztrogén-szerű hatást gyakorolhatnak.
    Erős antioxidáns tartalmával védhet a gyulladásos folyamatok káros hatásai és a szabadgyökök ellen.
    Csökkentheti a vér koleszterinszintjét, ezzel nemcsak a szív- és érrendszerre lehet jótékony hatású, de hozzájárulhat a máj és hormonrendszer egészségének megőrzéséhez is.
    Erősítheti a vese kiválasztó funkcióit, ezáltal a bomlástermékek kivezetését is elősegítheti.

Miért és hogyan működik a termék?
A szervezet méregtelenítő anyagcseréjének egyik legfontosabb helye a máj, ahol a semlegesítő, illetve méregtelenítő folyamat 3 fő szakaszra oszlik:
    előkészítés (főleg ebben vesz részt a WTN I3K),
    semlegesítés,
    transzport.
Az egész folyamat lényege pedig, hogy egy adott vegyület oldékonysága megváltozik (zsíroldékony vegyületek vízoldékonnyá alakulnak), így ez a vízoldékony vegyület már könnyen távozni tud a szervezetből (az epe-bélcsatorna-széklet vagy a vérpálya-vese-vizelet útvonalon).

Az ösztrogén kiürítéséhez is ugyanezen folyamatok egészséges működésére van szükség, emiatt például az ösztrogéndominancia állapota a méregtelenítő és a kiválasztó rendszer komplex munkájának támogatását igényli, akár életmódról akár étrend-kiegészítő választásról van szó.

A WTN I3K összetevői a legtöbb olyan hatásmechanizmust támogathatják, amelyek segítik csökkenteni az ösztrogénszintet, illetve annak káros hatásait:

1. Az ösztrogénlebontás megfelelő irányba terelése
Az ösztrogénlebontás során 3 féle metabolit keletkezik az I. típusú méregtelenítési fázisban (a májban). A 16 L-OH) és a 4-OH metabolitok károsak lehetnek, a 2-OH viszont ártalmatlan, ezért az egész lebontási folyamatot ebbe az irányba érdemes vinni. Ebben a fejeskáposzta-kivonat segíthet.

2. Oxidációs folyamatok csökkentése
A zöldtea-kivonat és a japánakác virágból kivont kvercetin csökkentheti az oxidációval keletkező káros, ún. kinon vegyületek képződését.

3. Veseműködés támogatása
A bomlástermékek kivezetésében fontos szerep jut a veséknek is, amelyek működésének az apigeninre standardizált zellerlevél-kivonat támogatja.

4. Az aktív ösztrogének koncentrációjának csökkentése
A lenmagból kivont lignánok csökkenthetik a szabad ösztrogénszintet a keringésben – úgy, hogy növelik az SHBG [nemi hormont kötő globulin] nevű fehérje termelődését, ami megköti a szabad ösztrogéneket.

5. Az ösztrogénszintézis gátlása
Az ösztrogén szintézisének kulcsfontosságú enzime az ún. aromatáz enzim. A lenmagból kivont lignánok és a kvercetin gátolják / lassítják ennek az enzimnek a működését, így kevesebb ösztrogén keletkezik.

6. Antiösztrogén-hatás elősegítése a receptorokon
A fejeskáposzta-kivonat és a lenmag lignánok gátolják az ösztrogének receptorkötődését, ezzel védik az ösztrogénérzékeny szöveteket. Enyhe antiösztrogénként működnek.

Egyéb ösztrogéncsökkentő stratégiák
    Az ösztrogének és környezeti ösztrogének lebontásában az ún. metilációs folyamatok támogatása kiemelt fontosságú. A COMT nevű enzim végzi ezt a folyamatot, amit a WTN Metil Spektrumban lévő hatóanyagok támogatnak.
    A WTN HormoTOXTM-ban lévő hatóanyagok blokkolják az egyes baktériumok által termelt ún. béta-glükuronidáz enzimet, így biztosítják, hogy a toxinok valóban kiürüljenek, és a szervezet ne szívja vissza ezeket szabad ösztrogénként. Ez ugyanis tovább növelné az ösztrogéndominanciás állapotot.

Fejeskáposzta kivonat
    A keresztesvirágúak (pl. fejeskáposzta) kivonata támogatja a sejt anyagcsere folyamatait, hozzájárul a megfelelő immunvédelem kialakításához és a regenerációhoz.*
    A reprodukciós szervek mellett a gyomor, a vastagbél egészséges működését is segíti.*
    Igen jelentős szerepe van a szervezet ösztrogén túlsúly csökkentő, ösztrogén blokkoló folyamatainak támogatásában, a felesleges ösztrogén metabolizmusában, kivezetésében a szervezetből.*

Rizskorpakivonat (Rice Bran Extract)
    A rizskorpakivonat egyik komponense a gamma oryzanol, mely hatékonynak bizonyulhat koleszterinszint csökkentésében.*
    A pajzsmirigy működését is optimalizálhatja, különösen azoknak a személyeknek, akik pajzsmirigy alulműködésben érintettek.*
    Igen erős antioxidáns aktivitással is rendelkezik, amely a szabadgyökök ellen lehet kiváló fegyver.*

Zellerlevél kivonat (Apium Graveolens Extract), 100:1
    A zellerlevél kivonat nemcsak antioxidáns tulajdonságú anyagokban bővelkedik, de vitaminokban és ásványi anyagokban is.*
    Mérsékli a stresszt és hozzájárul a fiatalság megőrzéséhez.*
    A különböző szervrendszerek kiválasztó működését segíti.*
    A vese működését a vízkiválasztó funkció támogatásán keresztül erősíti.*

Brokkoli mag kivonat (Brassica Oleracea Var. Italica Extract), 100:1
    A brokkoli antioxidáns hatású anyagokban bővelkedik, a sejtek oxidatív stresszel szembeni károsodásától véd a szabadgyökök semlegesítése következtében.*
    A brokkoliban levő szulforafán a méregtelenítési folyamatok támogatásában rendkívüli hatékonyságú.*

Lenmag kivonat (Flaxseed Lignans), SDG 40%
    A lenmag lignánok hozzájárulhatnak a mell szöveteinek egészségéhez.*,
    A hangulati ingadozások ellen igen hatékonynak bizonyult, így a mentális állapotot és teljesítményt is pozitívan befolyásolja.*
    A szervezet hormonháztartására is hatással lehet az optimális egyensúly kialakítását támogatva. Akár a menopauza állapában használata jótékonynak bizonyulhat.*

Kvercetin (Quercetin) (Japánakác virág kivonatból - Sophora Japonica)
    A kvercetin kiváló antioxidáns hatású. A máj és a vese egészségéhez hozzájárul, optimális működésüket elősegítve.*
    A szív és érrendszer egészségmegőrzésén túl, a szervezet védelmi rendszerét erősíti és az egészséges öregedési folyamatokat.*

Zöld tea kivonat (Camellia Sinensis Extract), 98% polifenol, 50% EGCG
    A zöld tea kivonat a sejtek és a szövetek épségének megtartásával nyújt védelmet az oxidatív stressz okozta károsodással szemben.
    Az optimális és stabil cukorszint megtartását segíti, hozzájárul a zsírok oxidációjának serkentéséhez, így az életmódváltás és a súlykontroll szerves részét képezheti.*
    A mozgás kiegészítéseként a zöld tea kivonat fenntartja a szív és érrendszer egészségét is.*

Az ösztrogénbontó, illetve méregtelenítő folyamatok támogatásához, mikor melyik termékre lehet szükségem?
Ez egyéni helyzettől függ, de kiindulópontnak a javaslatunk a következő:
    Alapesetben a metilációs folyamatokat érdemes először támogatni pl. a WTN Metil Spektrummal.
    Amennyiben ez nem hoz elég javulást, akkor érdemes bekapcsolni mellé az ösztrogén- toxinkivezetést elősegítő WTN HormoTOXTM-ot.
    Komoly ösztrogéndominanciás állapotok esetén az ösztrogén- és toxinbontást támogató WTN I3K használata együtt javasolt a WTN Metil Spektrummal és a WTN HormoTOXTM-al.

Összetevők: fejeskáposzta-kivonat, zselatin (kapszula), gamma oryzanol, zellerlevél-kivonat, brokkolimag-kivonat, lenmag-kivonat, kvercetin, zöldtea-kivonat, rizskivonat, L-leucin (aminosav).

Aktív komponensek 1 kapszulában

Fejeskáposzta-kivonat (Brassica Oleracea)            200 mg

Rizskorpakivonat (Oryza Sativa Bran Extract) 10:1        100 mg

Zellerlevél-kivonat (Apium Graveolens Extract), 100:1        100 mg

Brokkolimag-kivonat (Brassica Oleracea Var. Italica
Extract), 100:1                            100 mg

Lenmagkivonat (Flaxseed Lignans), SDG 40%            50 mg

Kvercetin (Quercetin) (Japán akácvirág-kivonatból
Sophora Japonica)                        25 mg

Zöldtea-kivonat (Camellia Sinensis Extract), 98%
polifenol, 50% EGCG                        25 mg

WTN I3K használati javaslat:
Ajánlott mennyiség: napi 1 kapszula, lehetőség szerint étkezések között. Érzékeny emésztőrendszer esetén étkezés közben. Egészségügyi probléma, rosszindulatú folyamat esetén, az ösztrogénszint és májfunkciók folyamatos figyelése és ellenőrzése mellett napi 2 kapszula fogyasztása is javasolható 3 hónapon keresztül. Esetenként puffadás, gázképződés is felléphet, de pár napon belül megszűnik, ha mégsem a használatát mellőzd!

Figyelmeztetés:
    Laktáció és terhesség alatt fogyasztása nem javasolt.
    Alacsony ösztrogénszint esetén fokozhatja a tünetek súlyosságát, így ebben az esetben alkalmazása nem ajánlott!
    Csökkentheti a gyógyszerek hatékonyságát vagy interakcióba léphet velük, ezért gyógyszerszedés esetén konzultálj orvosoddal.
    Ha fogamzásgátló tablettát vagy hormonhatású gyógyszereket szedsz a termékhasználatról konzultálj szakemberrel.
    Epeprobléma és májfunkciós zavarok esetén használata nem ajánlott!
    Amennyiben a WTN I3K hasmenést vagy egyéb kellemetlen, napokig tartó rosszullétet okoz, a további használatát függeszd fel!
    Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
    Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl!
    A készítmény gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen tartandó.
    Gyermekek nem használhatják.
    Ha bármely termékösszetevőre allergiás, túlérzékeny vagy, ne használd a terméket!
    Nagyon javasolt az étrend-kiegészítők szedését jól elkülöníteni a kávé fogyasztásától. Legalább fél órával a kávé fogyasztása előtt, vagy fogyasztás után min. 2 óra elteltével célszerű bevenni.
    Nem javasolt az étrend-kiegészítők bevétele tejalapú készítményekkel.
    Amennyiben több étrend-kiegészítőt szedsz, akkor konzultálj szakemberrel, hogy milyen sorrendben célszerű szedned őket ahhoz, hogy ne érvényesüljön a hatóanyagok közötti esetleges kioltó hatás.

Ez a termék nem vegán: Mert a kapszula alapanyaga nagytisztaságú marhazselatin.


Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
Árukereső.hu Árukereső.hu
Olcsóbbat.hu