Barion Pixel
test222
Menü
Kosár

Szafi Reform Csökkentett Szénhidrát-tartalmú Termékekhez Rostkeverék 500 g

Szafi Reform Csökkentett Szénhidrát-tartalmú Termékekhez Rostkeverék 500 g
Szafi Reform Csökkentett Szénhidrát-tartalmú Termékekhez Rostkeverék 500 g
  • Készlet: Raktáron
  • Márka: Szafi
  • Cikkszám: 5999564151387
Megtekintve: 2016
4,399 Ft
Nettó ár: 3,464 Ft
Ár hűségpontokban: 30
Biztonságos vásárlás
A Barion segítségével

Internetes megrendelés esetén érvényes ár:

Rostban gazdag gluténmentes, ízesítés nélküli natúr rostkeverék, amelyet más lisztekhez adagolva jelentősen csökkenthetjük a készétel szénhidráttartalmát. Önmagában is használható. Készíthető belőle bármilyen kenyérféle, péksütemény, piskóta, kalács stb...

Összetevők: Bambuszrost, útifűmaghéj, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), sűrítő anyag (konjak gumi).
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat!

Átlagos tápérték 100 g kész kenyérben*
Energia: 523 kJ / 127 kcal, Zsír: 4,4 g - amelyből telített zsírsavak: 1,4 g, Szénhidrát: 1,4 g - amelyből cukrok: 0,5 g, Rost: 23,1 g, Fehérje: 8,9 g, Só: 1,2 g
* A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján. Citromlé és tojásfehérjepor nélkül, és szódabikarbónával készítve.
100g lisztkeverék energiatartalmából 733 kJ/183 kcal energia származik élelmi rostokból.
100 g kenyér energiatartalmából 185 kJ/46 kcal energia származik élelmi rostokból.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Rostban gazdag kenyér recept (97 %-al csökkentett szénhidrát-tartalmú gluténmentes kenyér):

Hozzávalók:
- 75 g Szafi Reform szénhidrátcsökkentett termékekhez rostkeverék
- 12 g Szafi Reform bambuszrost liszt
- 12 g foszfátmentes sütőpor (3 gramm szódabikarbónával helyettesíthető)
- 3 g só
- 2-4 g szárított őrölt fokhagyma (vagy más fűszerkeverék)
- 3 db M-es tojás
- 3 db M-es tojásfehérje
- 90 g langyos víz (20 g vizet helyettesíthetünk 20 g frissen facsart citromlével, úgy még finomabb, lukacsosabb, és fehérebb színű lesz!)
- Továbbá adható hozzá 1 tk. tojásfehérjepor, hogy szárazabb legyen a belseje. Ez egy alap kenyér recept, ízlés szerint tovább turbózható: magokkal, szárított vöröshagymával, aszalt paradicsommal, olívabogyóval stb…

Elkészítés:
A száraz és folyékony hozzávalókat külön edényben keverjük el, majd dolgozzuk össze. 5 perc pihentetés után, a tésztából nedves kézzel formázzunk kenyeret, majd tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe. Formázható belőle bagett, zsemle, császárzsemle és kifli is, úgy 4 db jön ki belőle. Tetejét éles késsel vágjuk be mélyen.
Sütés:
Előmelegített 175 fokos légkeveréses sütőben 60-65 perc. Kifli, zsemle és bagett esetén 175 fokos légkeveréses sütőben 35 perc. Rácson hagyjuk kihűlni, és csak akkor vágjuk fel, ha már teljesen kihűlt!

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
Árukereső.hu Árukereső.hu
Olcsóbbat.hu