A Natur Tanya® SOLAR VITAMIN egy világszabadalommal védett, 13 komplex összetevőt tartalmazó napozóvitamin, amely kifejezetten azok számára készült, akik szeretnék megőrizni bőrük egészséges állapotát, és sötétebb pigmentációt elérni napozás vagy szoláriumozás nélkül.

Miért válasszuk a Natur Tanya® SOLAR VITAMIN-t?

A Natur Tanya® SOLAR VITAMIN nem csupán egy egyszerű napozóvitamin. A különleges formulázás során kizárólag természetes forrásból származó karotinoidokat és növényi kivonatokat használtunk, melyek hozzájárulnak a bőr egészséges állapotának fenntartásához és a sejtek védelméhez.


Főbb előnyök:
- Világszabadalommal Védett Összetevők: A termék különleges formulája világszabadalommal védett, garantálva a legmagasabb minőséget és hatékonyságot.
- Természetes Forrásból Származó Karotinoidok: A likopin a paradicsom héjából, a lutein és zeaxanthin pedig a nagyvirágú bársonyvirágból származik, biztosítva a természetes színanyagokat.
- Növényi Kivonatok és Fermentált L-Tirozin: A zöld tea kivonat és a kukoricából fermentált L-tirozin a formula hatékonyságát fokozza.
- Napozáshoz és Szoláriumozáshoz: Ideális választás azok számára, akik tartós barna bőrszínt szeretnének elérni, akár napozás, akár szoláriumozás révén.
- Vegán, Laktózmentes és Gluténmentes: A termék megfelel a vegán étrend követelményeinek, valamint laktóz- és gluténérzékenyek számára is biztonságosan fogyasztható.
- Színezékmentes Növényi Kapszulák: A termék színezékmentes növényi kapszulákban kerül forgalomba, így természetes és tiszta összetevőket tartalmaz.

Termékfejlesztés és Összetevők

A Natur Tanya® SOLAR VITAMIN fejlesztése során különös figyelmet fordítottak arra, hogy a karotinoidokat természetes forrásokból nyerjék ki. A likopin a paradicsom héjából, a lutein és zeaxanthin a nagyvirágú bársonyvirágból származik, amelyek a bőr színének és egészségének fenntartásában játszanak szerepet.


13 Célzott Összetevő:
    Fermentált L-Tirozin (200 mg)
    Paradicsom por (50 mg)
    Nagyvirágú bársonyvirág kivonat (lutein és zeaxanthin tartalommal)
    Zöld tea kivonat (40 mg EGCG)
    A-vitamin (2500 mcg RE, 8333 NE)
    E-vitamin (12 mg)
    C-vitamin (kalcium-L-aszkorbátból) (80 mg)
    Biotin (50 μg)
    Szerves cink (cink-biszglicinátból) (10 mg)
    Szerves réz (réz-biszglicinátból) (5 mg)
    Szerves mangán (mangán-biszglicinátból) (1 mg)
    Szerves szelén (L-szelenometioninból) (55 μg)
    Színezék (likopin) - piros paradicsomból.

Az antioxidánsok szerepe a bőrvédelemben
A termékben található antioxidánsok, mint a C- és E-vitamin, a szerves cink, réz és szelén, hatékonyan védik a sejteket az oxidatív stresszel szemben, amelyet az UV-A és UV-B sugárzás okozhat. Ezek az összetevők hozzájárulnak a bőr egészséges állapotának fenntartásához és a bőr normál pigmentációjához.


Kényelmes Adagolás és Hosszú Távú Biztonság
A Natur Tanya® SOLAR VITAMIN napi egy kapszula bevételével biztosítja a szükséges tápanyagokat. Az adagolás minimum 60 napra, maximum 120 napra terjed ki. A termék független laboratórium által bevizsgált, megfelel az EU szabályozásnak, és hosszú távú használata is biztonságos.

Összegzés
A Natur Tanya® SOLAR VITAMIN egy innovatív, természetes forrásból származó napozóvitamin, amely hozzájárul a bőr egészségének fenntartásához és a sejtek védelméhez. Ideális választás mindazok számára, akik egészséges és tartós barna bőrszínt szeretnének elérni, akár napozás, akár szoláriumozás révén.

Ne hagyd ki: Kattints ide és vásárold meg most a Natur Tanya® SOLAR VITAMIN-t!